Service & Installasjon

STANLEY Security har lang erfaring og god kompetanse innen installasjon, drift og vedlikehold av elektroniske sikkerhetsløsninger. Vi tilbyr service både med teknikker på stedet og enkel administrasjon og feilretting over internet.

STANLEY Security har lang erfaring og god kompetanse innen installasjon, drift og vedlikehold av elektroniske sikkerhetsløsninger. Vi har spiss kompetanse innen fagfeltene kameraovervåkning, adgangskontroll og alarm.

Din sikkerhetsløsning overvåker og opprettholder sikkerheten i din bedrift til enhver tid. Et nøkkelord innen sikkerhet er oppe tid, tiden systemet er online og leverer en optimal tjeneste. Ved feil og mangler på det tekniske anlegget står bedriften åpen og er sårbar for ulovlig virksomhet som kan resultere i langvarige utfordringer.

Derfor tilbyr STANLEY Security både service teknikker på stedet med god kompetanse for å få ditt system opp og gå så raskt som mulig. Med tjenesten fjernadministrasjon kobles ditt anlegg opp mot vårt sikkerhetssenter som raskt kan logge inn over nettet og feil søke, feil rette og gjøre endringer som bidrar til høyest mulig oppe tid.

 

Noen fordeler med fjernadministrasjon er:

  • Rask service ved behov da du slipper og vente på ledig kapasitet hos tekniker ute
  • Dersom det er behov for teknikker vil vi ha langt mer informasjon før vi kommer på stedet og vet lettere hvor vi skal begynne.
  • Fjernadministrasjon er en fast kostnad som bidrar til bedre forutsigbarhet i service kostnader
  • Ved behov for mindre endringer eller å hente ut informasjon kan dette enkelt gjøres av oss når du ikke har anledning

Vi tilbyr service avtaler på fast månedlig basis som bidrar til forutsigbarhet og en sikkerhet for deg som kunde. Serviceavtalen skreddersys for å best møte ditt behov med tanke på responstid, alder på anlegget, årlig teknisk kontroll og avtaler som inkluderer fri oppgradering av software.

Ta kontakt for tilbud eller befaring, vi setter sammen en løsning som best passer ditt behov!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.