Medlemsfordel Norges Bilbransjeforbund

Norges Bilbransjeforbund har på vegne av sine medlemmer forhandlet frem svært fordelaktige priser på sikkerhets tjenester! Stanley Security er markedsledende innen elektronisk sikkerhet og leverer tjenester som innbruddsalarm, kameraovervåkning og adgangskontroll. Nevnte sikkerhetssystemer kobles opp mot Stanley Security sin FG godkjente alarmstasjon, som er bemannet 24/7 for å ta vare på din bedrifts sikkerhet.

 

01

Ta kontakt

02

Lag en avtale

03

Installasjon

04

Sikret arbeidsplass

Grundig befaring for deg og din bedrift

For å kunne tilby den optimale løsningen for din bedrift tilbyr vi kostnadsfri befaring av dine lokaler. Vår representant vil sammen med dere avklare behovet for sikkerhet og sammen komme frem til rett løsning og et uforpliktende tilbud. Stanley Security har lang erfaring innen sikkerhets bransjen og leverer innovative, smarte IT-baserte sikkerhetsløsninger og tjenester til alle typer kunder, fra de minste til de største. Alle løsninger er modulbaserte og tilpasset det sikkerhetsbehov den enkelte kunde har.

Stanley Smart Alarm er utviklet i Norge i samarbeid med Esmart Systems. Med dette tilbys en fremtidsrettet sikkerhetsløsning som stadig videreutvikles og oppdateres med ny funksjonalitet. Det er fokus på en enkel betjening for brukeren. Løsningen er spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter.

  • Alarm og tydelig skilting fungerer preventivt og kan stoppe innbrudd før de skjer
  • Din bedrift vil alltid være knyttet opp mot en av Norges mest moderne og godkjent alarmstasjon
  • Ved verifisert alarm rykker vekter ut og gjør en utvendig inspeksjon og gjenoppretter sikkerheten i din bedrift.
  • Vi overvåker driften av ditt anlegg 24/7 for å sikre høy oppe tid og rask aksjon ved teknisk feil.

Be om tilbud

Be om Tilbud

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Personvern og cookies