Innbruddsalarm har som hovedoppgave å ivareta beskyttelsen av dine verdier og sikre deg mot innbrudd og tyveri. Men for at en innbruddsalarm skal være hensiktsmessig så må alarmen være tilknyttet en alarmstasjon og utryknings tjeneste.

Moderne innbruddsalarm har som hovedoppgave å ivareta beskyttelsen av dine verdier og sikre deg mot innbrudd og tyveri. Men for at en innbruddsalarm skal være hensiktsmessig så må alarmen være tilknyttet en alarmstasjon og utrykningstjeneste.

Vi kan tilby deg moderne alarmanlegg med trygghet for at alarmen ALLTID når frem til vår alarmstasjon. Vi løser dette med

å tilby to kommunikasjonskanaler til vår alarmstasjon. Hvis den ene kanalen svikter vil vi få beskjed og kan iverksette feilretting. Gjennom nevnte kommunikasjonskanaler kan vi i tillegg levere tjenester som fjernadministrasjon og fjernservice. Dette betyr sparte kostnader da mange tekniske feil kan løses uten å sende en systemtekniker til stedet. Vi kan finne også raskt finne årsaken til hvorfor alarmen ble utløst før en eventuell utrykning.

9 av 10 alarmer skyldes feil bruk og du kan dermed spare store beløp på reduksjon av unødige og kostbare utrykninger.

Stanley Security har over 70 års erfaring med leveranse av innbruddsalarm anlegg og du kan derfor være trygg på at du får en løsning som dekker dine behov. Stanley Security har samarbeid med verdens ledende produsenter av sikkerhetsutstyr med store konsernavtaler. Dette sikrer at vi kan tilby den beste teknologien til de beste prisene til enhver tid til deg som kunde.

 

  • Alarm og tydelig skilting fungerer preventivt og kan stoppe innbrudd før de skjer
  • Din bedrift vil alltid være knyttet opp mot en av Norges mest moderne og godkjent alarmstasjon
  • Ved verifisert alarm rykker vekter ut og gjør en utvendig inspeksjon og gjenoppretter sikkerheten i din bedrift.
  • Vi overvåker driften av ditt anlegg 24/7 for å sikre høy oppe tid og rask aksjon ved teknisk feil.

Be om tilbud

Be om Tilbud

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Personvern og cookies