Stanley Security i samarbeid med Esmart Systems jobber mot å lage fremtidens sikkerhetsløsning. 

For å møte sikkerhetsbehovet hos små og mellomstore bedrifter har Stanley Security, i samarbeid med Esmart Systems, utviklet Stanley Smart Alarm. Ved bruk av IoT teknologi ønsker Stanley security å tilby en fremtidsrettet alarmløsning som utvikles under hele kundeforholdet.

Med utgangspunkt i Gateway teknologi                                                                                                                 

En Gateway er en liten datamaskin med flere type sendere og mottakere. Den er programmert som en meget effektiv innbruddsalarm og vil gi kunden tilgang til alle nødvendige tjenester som bevegelsesdeteksjon, magnetkontakter, overføring til alarmstasjon og vekterutrykning. Fordelen med en Gateway ligger i en svært åpen plattform som gir muligheten til å koble på flere type detektorer for å måle, detektere og reagere på opplysninger fra flere type sensorer. Som for eksempel energistyring, vanndetektor, vannmåling, CO2 måling og lysstyring. Dette vil gi deg som kunde en alarm som tar vare på sikkerheten og utvikler seg med ditt behov.

Utvikles over nett

Når nye tjenester utvikles vil din Stanley Smart Alarm sømløst få tilgang til disse oppdateringen med oppdateringer vi Internett.

Ta kontakt for å lære mer om hvordan Stanley Smart Alarm kan sikre din bedrift.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.